Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC.nl
Prijs: EUR 0

LC.nl, het laatste nieuws uit Friesland en de rest van de wereld verzorgd door de Leeuwarder Courant. Rubrieken: regionaal nieuws, cultuur, showbizz, binnen- en buitenlands nieuws en nieuws in foto's. Speciale aandacht is er voor de Friese profclubs SC Cambuur en sc Heerenveen.

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

Leeuwarder Courant Rubrieks
Prijs: EUR 0

Vergeet krabbels, mail, sms of een berichtje op Facebook. Om echt op te vallen, maakt u gebruik van de Leeuwarder Courant Rubrieks app. Met de Rubrieks app kunt u in een handomdraai een bericht, oproep, gelukwens of andere boodschap plaatsen in de Leeuwarder Courant. Als u uw bericht op tijd invoert, staat hij morgen al in de krant! Door een kleur te kiezen kunt u uw boodschap extra op laten vallen. Waar u ook bent, met de LC Rubrieks app plaatst u eenvoudig en snel een bericht in de Leeuwarder Courant.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Sun, 23 Nov 2014 12:45:03 +0100

Jonge bestuurder zwaar gewond
TJERKWERD - Bij een eenzijdig ongeval op de N359 BIJ Tjerwerd, raakte zondagmorgen een 19-jarige inwoner van Balk ernstig gewond. Lees verder.

Koperdief komt niet ver
LEEUWARDEN - Een 41-jarige Leeuwarder trachtte zaterdag een stuk koperen grondkabel te stelen, maar werd al snel door de politie ingerekend. Lees verder.

Visstroper betrapt in natuurgebied
GERSLOOT - Een 65-jarige inwoner van Heerenveen is zaterdag aangehouden omdat hij met fuiken heeft gevist in het natuurgebied De Deelen. Lees verder.

Mannen doen vervelend op feest
WOMMELS - Op een georganiseerd feest aan ‘t Bosk in Wommels zijn zaterdagnacht vier mannen aangehouden vanwege verstoring van de openbare orde. Lees verder.

Leeuwarder bedreigt man met pistool
LEEUWARDEN - Twee mannen van 27 en 43 jaar uit Leeuwarden zijn zaterdagavond aangehouden op verdenking van bedreiging met vuurwapen. Lees verder.

Transportbedrijf Metslawier in de as gelegd
METSLAWIER - Bij een forseuitslaande  brand is zondagmorgen een grote loods van transportbedrijf Hovenga aan de Roptawei in Metslawier in de as gelegd. Lees verder.

Slavernijverleden onder de loep
LEEUWARDEN - Er wordt vaak beweerd dat Friesland weinig met het slavernijverleden te maken heeft. Toch lieten de Friezen zich niet onbetuigd. Lees verder.

Gekooid door de vogelgriep
MARRUM - Een deel van het dorpshuis van Marrum is deze dagen een ‘no-go area'. De vogelgriep houdt 380 bijzondere vogels én een handvol verzorgers gevangen. Lees verder.

Legoland Littens fris en hip sprookje
WINSUM - Vrijwilligers die sprookjes bouwen: overal in Friesland worden Sinterklaassprookjes opgevoerd. Het Sinteklazemearke in Winsum gaat over Lego en andere volwassen zaken Lees verder.

Diemers: met tegenzin pas op de plaats
UTRECHT - Mark Diemers (21) had gehoopt dit seizoen bij FC Utrecht door te kunnen breken. Het vormalige Cambuurtalent moet nog geduld hebben. ,,Ik moet keihard blijven trainen.'' Lees verder.

Goalmachine in sluimerstand
Eenzaam, eenzaam, eenzaam is de spits die niet scoort. Thomas Dalgaard (30) was het goudhaantje van Denemarken, maar verbijt zich nu op de reservebank bij SC Heerenveen. Dat frustreert. ,,Scoren is alles voor mij.'' Lees verder.

SC Heerenveen onderuit bij Ajax
AMSTERDAM - SC Heerenveen heeft ondanks een goede start van Ajax verloren. In Amsterdam werd het 4-1. Lees verder.

Flyers pas laat langs Geleen
HEERENVEEN - UNIS Flyers heeft in Heerenveen met 10-5 van Geleen gewonnen. Het is de derde zege op rij. Lees verder.

Zesde nederlaag op rij voor Aris
LEEUWARDEN - De basketballers van Aris hebben weer een nederlaag moeten slikken. Zaterdagavond was Leiden te sterk in het Kalverdijkje: 81-101. Lees verder.

VC Sneek verstevigt koppositie
SNEEK - VC Sneek heeft zaterdagavond met 3-1 van nummer twee Peelpush gewonnen en verstevigt daarmee de koppositie. Lees verder.

Musliu bezorgt Harkemase Boys zege
HARKEMA - In de Hoofdklasse C heeft Harkemase Boys met 2-0 van WHC gewonnen. Arton Musliu scoorde tweemaal. Lees verder.

Urk te sterk voor Drachtster Boys
URK - In de Hoofdklasse C incasseerde Drachtster Boys, op Urk, een gevoelige nederlaag. De thuisploeg won nipt met 1-0. Lees verder.

Sneue nederlaag ONS Sneek
SNEEK - ONS Boso Sneek verloor zaterdag in de topklasse van landskampioen Spakenburg: 1-3. Lees verder.

Rotary bouwt brug voor Easterskar
SINT JOHANNESGA - Leden van de Rotary-afdeling van Oranjewoud hebben een houten loopbrug gebouwd voor in natuurgebied Easterskar bij Sint Johannesga. Lees verder.

Doeksen vervoert toch zieke zeehond
HARLINGEN Rederij Doeksen vervoert toch weer zieke zeehonden. Woensdag deed de reder dit niet op aanraden van de zeehondencrèche Pieterburen. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!