Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

LC.nl
Prijs: EUR 0

De Leeuwarder Courant weet als geen ander wat er speelt in Friesland. Met deze app heeft u toegang tot het laatste nieuws uit de provincie, maar krijgt u ook het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Het nieuws wordt de hele dag door nauwgezet gevolgd. De redactie van de Leeuwarder Courant houdt voortdurend de vinger aan de pols, of het nu gaat om regio, sport, cultuur of economie. De app biedt ook achtergronden, reportages en interviews, die duiding geven aan het snelle nieuws. U kunt de app naar eigen voorkeur instellen. Via het menu kunt u aangeven hoeveel berichten u in elke rubriek wilt zien, bepaalde rubrieken in- of uitschakelen en een eigen rangorde aangeven. Lezers kunnen foto’s en tips naar de redactie sturen. De app biedt een groot aantal gratis berichten en daarnaast vele plusartikelen. Onbeperkte toegang: als totaal- of digitaal abonnee van de Leeuwarder Courant heeft u gratis en onbeperkt toegang. Log in met uw account. Nog geen abonnee? Om onbeperkt toegang te krijgen, kunt u toegang kopen. Een dagpas voor 24 uur onbeperkt toegang tot alle artikelen kost 0,99 euro.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Thu, 07 May 2015 05:32:11 +0100

Geen chroomverf meer op vliegbasis
LEEUWARDEN - In de spuitcabine op de vliegbasis Leeuwarden wordt voorlopig niet meer gewerkt met de omstreden chroom-6 verf, zo heeft defensieminister Jeanine Hennis-Plasscheart bevestigd. Lees verder.

Na zomer poortjes op station Heerenveen
HEERENVEEN - Er komen toegangspoortjes op het station van Heerenveen om zwartrijders te weren. De NS gaat ze na de zomervakantie plaatsen. Lees verder.

Ruim 8000 euro voor Nepal
TIJNJE - De stichting Nepal Sambandha heeft ruim 8000 euro opgehaald om de Nepalese bevolking te helpen bij de nasleep van de aardbevingen. Lees verder.

Cambuur-trainer succesvol geopereerd
LEEUWARDEN - Cambuur-trainer Henk de Jong is woensdag succesvol geopereerd aan zijn knie. Lees verder.

Hogenbijlprijs voor Friese film ‘Bak'
LEEUWARDEN - De film Bak van Auke de Witte heeft woensdag de Hogenbijlprijs gekregen, die bestaat uit 10.000 euro en een beeldje van Pieter Stastok. Lees verder.

Vrachtwagen kantelt op klaverblad Heerenveen
HEERENVEEN - Op het klaverblad bij Heerenveen is woensdagavond een vrachtwagen met schroot gekanteld. Lees verder.

Lutherse kerk in 2016 in de steigers
LEEUWARDEN - De lutherse kerk in de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden wordt vanaf begin 2016 gerestaureerd. Aanvankelijk zou de renovatie al dit jaar beginnen. Lees verder.

Blauwalg in Sleattemer Mar
BALK - Zwemmen bij het zwem- en surfcentrum Balk is voorlopig niet verstandig. Lees verder.

Kans op onweer en zware windstoten
LEEUWARDEN - Tot woensdag middernacht waarschuwt het KNMI voor zware windstoten. Woensdagmiddag is er bij buien kans op onweer. Lees verder.

Appgroep tegen vernielingen decor
KOLLUMERZWAAG - Het decor van Masquerade Theater aan de Foarwei in Kollumerzwaag is sinds zondag twee keer vernield. Lees verder.

Joure: motorrijder ernstig gewond
JOURE - Aan de Scheen in Joure is woensdagmiddag een 35-jarige motorrijder uit Joure ernstig gewond geraakt na een botsing met een rouwauto. Lees verder.

Ruiten basisschool Drachten vernield
DRACHTEN - Basisschool It Ambyld in Drachten was dinsdagnacht het doelwit van vandalen. Lees verder.

Wantrouwen in het peloton
Dit is een gevaarlijk artikel. Het gaat over doping, over twijfels, over geruchten en over een onbehaaglijk onderbuikgevoel. Maar het valt niet te ontkennen: het is er. Aan de vooravond van de eerste grote ronde van het jaar, de Giro d'Italia, klotst het onderlinge wantrouwen over de randjes van het peloton. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!