Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

LC.nl
Prijs: EUR 0

De Leeuwarder Courant weet als geen ander wat er speelt in Friesland. Met deze app heeft u toegang tot het laatste nieuws uit de provincie, maar krijgt u ook het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Het nieuws wordt de hele dag door nauwgezet gevolgd. De redactie van de Leeuwarder Courant houdt voortdurend de vinger aan de pols, of het nu gaat om regio, sport, cultuur of economie. De app biedt ook achtergronden, reportages en interviews, die duiding geven aan het snelle nieuws. U kunt de app naar eigen voorkeur instellen. Via het menu kunt u aangeven hoeveel berichten u in elke rubriek wilt zien, bepaalde rubrieken in- of uitschakelen en een eigen rangorde aangeven. Lezers kunnen foto’s en tips naar de redactie sturen. De app biedt een groot aantal gratis berichten en daarnaast vele plusartikelen. Onbeperkte toegang: als totaal- of digitaal abonnee van de Leeuwarder Courant heeft u gratis en onbeperkt toegang. Log in met uw account. Nog geen abonnee? Om onbeperkt toegang te krijgen, kunt u toegang kopen. Een dagpas voor 24 uur onbeperkt toegang tot alle artikelen kost 0,99 euro.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Mon, 31 Aug 2015 22:41:55 +0100

Transferdeadline: Cambuur & Heerenveen
LEEUWARDEN/HEERENVEEN - De selecties van Cambuur en SC Heerenveen hebben deze transferzomer een aantal veranderingen ondergaan. De transferdeadline is maandagavond om 23:59 uur. De mutaties op een rijtje.    Lees verder.

Brandmelding Van Hall Instituut
LEEUWARDEN - Studenten en medewerkers aan het Van Hall Instituut in Leeuwarden werden maandagavond opgeschrikt door een brandalarm. Het bleek loos alarm.    Lees verder.

Putdeksels 'ontploft' in Drachten
DRACHTEN - Het slechte weer van maandagavond zorgde provinciebreed voor problemen. In Drachten raakte een auto zwaarbeschadigd door een 'ontplofte' putdeksel. Lees verder.

Zeiler De Vries blijft Friezen net voor
HEEG - Stefan de Vries heeft het open NK zeilen in de Olympiajol-klasse gewonnen. De onder de vlag van Estland varende De Vries rekende vandaag op de Hegemer Mar af met de Snekers Rob Aukema en Onno Yntema. Lees verder.

Blikseminslag in Leeuwarden
LEEUWARDEN - De afgegeven code geel voor gevaarlijk weer uit zich maandag aan het begin van de avond in fikse regen- en onweersbuien. In de Diepenbrockstraat in Leeuwarden is de bliksem ingeslagen. Lees verder.

Bekerstunts Sleat, Woudsend, De Sweach
LEEUWARDEN - Door de computerstoring bij NDC mediagroep haalde het bekeroverzicht van het amateurvoetbal de krant van maandag niet. Daarom publiceren wij het overzicht via deze website alsnog. Lees verder.

Harlinger langer vast voor doodslag
LEEUWARDEN - De 35-jarige man uit Harlingen die vrijdagavond een 58-jarige man uit Kimswerd sloeg waarna deze overleed, blijft nog twee weken vast zitten. Dat heeft de rechter-commissaris maandag besloten. Lees verder.

Rechtbank Leeuwarden blijft overeind
LEEUWARDEN - De rechtbank in Leeuwarden blijft voorlopig in zijn geheel overeind omdat er geen geld is om alle medewerkers in Groningen te huisvesten. Lees verder.

Banden vrachtwagen met mes vernield
DRIEZUM - Twee inwoners van de gemeente Dantumadiel, 24 en 25 jaar, worden verdacht van het vernielen van alle banden van een vrachtwagen aan de Canterstrjitte in Driezum. Lees verder.

Opnieuw code geel: gevaarlijk weer
LEEUWARDEN - Het KNMI heeft voor het hele land vanaf maandag 15:00 uur code geel wegens gevaarlijk weer afgekondigd. Lees verder.

Diefstal uit Leeuwarder studentenwoning
LEEUWARDEN - Een man is zondagmiddag betrapt nadat hij in een studentenwoning aan de Tweebaksmarkt had ingebroken. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!