Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC.nl
Prijs: EUR 0

LC.nl, het laatste nieuws uit Friesland en de rest van de wereld verzorgd door de Leeuwarder Courant. Rubrieken: regionaal nieuws, cultuur, showbizz, binnen- en buitenlands nieuws en nieuws in foto's. Speciale aandacht is er voor de Friese profclubs SC Cambuur en sc Heerenveen.

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

Leeuwarder Courant Rubrieks
Prijs: EUR 0

Vergeet krabbels, mail, sms of een berichtje op Facebook. Om echt op te vallen, maakt u gebruik van de Leeuwarder Courant Rubrieks app. Met de Rubrieks app kunt u in een handomdraai een bericht, oproep, gelukwens of andere boodschap plaatsen in de Leeuwarder Courant. Als u uw bericht op tijd invoert, staat hij morgen al in de krant! Door een kleur te kiezen kunt u uw boodschap extra op laten vallen. Waar u ook bent, met de LC Rubrieks app plaatst u eenvoudig en snel een bericht in de Leeuwarder Courant.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Sun, 20 Apr 2014 19:19:48 +0100

Pasen wereldwijd
Processies, eieren, paashazen en het traditionele Urbi et Orbi in Rome: het paasfeest wordt wereldwijd gevierd. Een impressie in twaalf beelden, afkomstig van de buitenlandse persbureaus.FOTO'S AFP, AP EN EPA Lees verder.

Politie: visser richting België
HARLINGEN - De 35-jarige visser voor wie zaterdag een grootschalige zoekactie op de Waddenzee op touw is gezet, is diezelfde dag richting België vertrokken. Lees verder.

Schipper: vriend nam vermiste visser mee
HARLINGEN - De visser die sinds zaterdagochtend bij de Wadden wordt vermist, zou mogelijk in België zitten. Lees verder.

Scooterrijder raakt voertuig kwijt
LEEUWARDEN - Een 16-jarige scooterrijder uit Leeuwarden kon zijn voertuig zaterdagnacht inleveren nadat hij voor de derde keer was betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Lees verder.

Drankrijdster rijdt door na ongeval
SURHUISTERVEEN - Een 28-jarige vrouw uit Drachten is zaterdagavond doorgereden nadat ze een 19-jarige automobilist uit Harkema op De Dellen van achteren had aangereden. Lees verder.

IJzerdief gepakt in Drachten
DRACHTEN - De politie heeft zaterdagavond een 42-jarige man uit Drachten aangehouden die ijzer had gestolen bij een metaalbedrijf aan De Steven. Lees verder.

Visser blijft vermist
HARLINGEN - De politie heeft bij onderzoek naar de kotter waarop de vermiste visser voer, geen sporen aangetroffen die op een misdrijf wijzen. Lees verder.

Pool met boksbeugel aangehouden
FRANEKER - Een 43-jarige man uit Polen, zonder vast woonadres in Nederland, is zaterdagnacht aangehouden in Franeker. Lees verder.

Echtpaar gewond bij aanrijding
HEMELUM - Een echtpaar uit Balk is zaterdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Sudergoawei (N359). Lees verder.

Mannen betrapt bij stelen pallets
HEERENVEEN - Twee mannen, een 22-jarige man uit Heerenveen en een 21-jarige man uit de gemeente Weststellingwerf, zijn zaterdagavond betrapt toen ze pallets probeerden te stelen bij een bouwmarkt aan de Houtdraaier in Heerenveen. Lees verder.

Aris besluit competitie met zege
AMSTERDAM - De basketballers van Aris hebben zaterdagavond de reguliere competitie afgesloten met een uitoverwinning op Amsterdam. Het werd 67-79 na een ruststand van 26-37. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!