Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

LC.nl
Prijs: EUR 0

De Leeuwarder Courant weet als geen ander wat er speelt in Friesland. Met deze app heeft u toegang tot het laatste nieuws uit de provincie, maar krijgt u ook het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Het nieuws wordt de hele dag door nauwgezet gevolgd. De redactie van de Leeuwarder Courant houdt voortdurend de vinger aan de pols, of het nu gaat om regio, sport, cultuur of economie. De app biedt ook achtergronden, reportages en interviews, die duiding geven aan het snelle nieuws. U kunt de app naar eigen voorkeur instellen. Via het menu kunt u aangeven hoeveel berichten u in elke rubriek wilt zien, bepaalde rubrieken in- of uitschakelen en een eigen rangorde aangeven. Lezers kunnen foto’s en tips naar de redactie sturen. De app biedt een groot aantal gratis berichten en daarnaast vele plusartikelen. Onbeperkte toegang: als totaal- of digitaal abonnee van de Leeuwarder Courant heeft u gratis en onbeperkt toegang. Log in met uw account. Nog geen abonnee? Om onbeperkt toegang te krijgen, kunt u toegang kopen. Een dagpas voor 24 uur onbeperkt toegang tot alle artikelen kost 0,99 euro.

Leeuwarder Courant Rubrieks
Prijs: EUR 0

Vergeet krabbels, mail, sms of een berichtje op Facebook. Om echt op te vallen, maakt u gebruik van de Leeuwarder Courant Rubrieks app. Met de Rubrieks app kunt u in een handomdraai een bericht, oproep, gelukwens of andere boodschap plaatsen in de Leeuwarder Courant. Als u uw bericht op tijd invoert, staat hij morgen al in de krant! Door een kleur te kiezen kunt u uw boodschap extra op laten vallen. Waar u ook bent, met de LC Rubrieks app plaatst u eenvoudig en snel een bericht in de Leeuwarder Courant.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Fri, 27 Mar 2015 20:03:00 +0100

Verbouw stadhuis Workum kan los
WORKUM - In april start de verbouw van het gemeentehuis in Workum om het geschikt te maken voor cultureel centrum de Klameare. Lees verder.

Winkeldief trekt drie broeken aan
LEEUWARDEN - Beveiligers van Trigion hebben vrijdagmiddag een winkeldief aangehouden. Lees verder.

Jong en oud samen op pannenkoekdag
LEEUWARDEN - Meer dan 700 basisscholen hebben vrijdag meegedaan aan de Nationale Pannenkoekdag. Op deze dag bakken kinderen de lekkernijen voor ouderen. Lees verder.

Súdwest gaat strijd aan tegen werkloosheid
SNEEK - Súdwest-Fryslân wil met een serie maatregelen de werkloosheid de komende jaren drastisch verminderen en het ondernemerschap bevorderen. Lees verder.

Derde baan archeoloog De Langen
LEEUWARDEN - Provinciaal archeoloog Gilles de Langen wordt per 1 april senior onderzoeker middeleeuwse archeologie bij de Fryske Akademy. Lees verder.

Crone sluit woning om drugsoverlast
LEEUWARDEN - Burgemeester Ferd Crone heeft vrijdag een woning met schuur aan de Camstraburen in Leeuwarden gesloten verklaard. Lees verder.

Bestuurders zonder rijbewijs betrapt
LEEUWARDEN - Twee automobilisten uit Leeuwarden, 41 en 28 jaar, zijn donderdagochtend door de politie betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Lees verder.

Pottenkijkers geweerd bij ruimen leghennen
TZUMMARUM - Pluimveehouder Eke de Vries aan de Hoarnestreek nabij Tzummarum wordt afgeschermd voor pottenkijkers. Op zijn boerderij worden vrijdag 22.000 leghennen geruimd vanwege vogelgriep. Lees verder.

Leeuwarder opgepakt in Den Haag
DEN HAAG - Een man uit Leeuwarden is donderdagmiddag samen met twee mannen uit Harderwijk aangehouden bij een routinecontrole in Den Haag. Lees verder.

Donderdag uitspraak gangsterduo (+podcast)
ASSEN - Donderdag 2 april doet de rechtbank uitspraak over het ‘het gangsterduo' Marcos van der P en Enise B. Lees verder.

Cao-acties politie om 11:58 uur
LEEUWARDEN - Vrijdag, om twee minuten voor twaalf, hebben politieagenten weer actie gevoerd voor een betere CAO. Lees verder.

Wonen&Co: notariswoning in Wommels
WOMMELS - Wonen&Co bekijkt deze week het resultaat van twaalf jaar klussen in een oude notariswoning in Womels. Johan Gorter en Peter Valkenburgh hebben het helemaal naar hun eigen smaak aangepast. Lees verder.

Noorse watermiljonair van Wetsus
LEEUWARDEN - De Noorse multimiljonair Erik Henriksen is neergestreken op de bovenverdieping van het Leeuwarder watertechnologisch instituut Wetsus. Daar zit het hoofdkantoor van zijn Aqua Nirvana Foundation, de stichting die ijvert voor wereldwijd schoon water. Lees verder.

Bestuur FVC weg na ruzie met zakenclub
Het voltallige bestuur van zondag-hoofdklasser FVC is donderdag opgestapt na een ruzie met de zakenclub van de Leeuwarder voetbalclub. Lees verder.

Vijfduizend gezonde iepen erbij dankzij herplantproject
Ze sneuvelden bij bosjes. De iepziekte greep verwoestend om zich heen, maar dankzij speciale projecten blijft de voor Friesland zo karakteristieke boomsoort toch behouden. Lees verder.

Leeuwarder rijdt op gestolen scooter
LEEUWARDEN - Een 18-jarige inwoner van Leeuwarden is donderdagmiddag aangehouden omdat hij reed op een gestolen scooter. Lees verder.

Gestolen aanhangwagen te koop aangeboden
OUDESCHOOT - Een 28-jarige man uit Oudeschoot is donderdagavond opgepakt, omdat hij een aanhangwagen wilde verkopen op Marktplaats die eerder die week was gestolen in Arnhem. Lees verder.

Ayaan steelt show, beveiliging op scherp
Met haar nieuwste boek, waarin ze een complete hervorming van de islam propageert, staat Ayaan Hirsi Ali volop in de spotlights in de VS. Controverse lijkt gegarandeerd, haar beveiliging staat op scherp Lees verder.

Automobilist betrapt met gestolen fiets
JUBBEGA - Een 33-jarige automobilist uit Haulerwijk is donderdagavond in Jubbega aangehouden voor fietsendiefstal. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!