Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC.nl
Prijs: EUR 0

LC.nl, het laatste nieuws uit Friesland en de rest van de wereld verzorgd door de Leeuwarder Courant. Rubrieken: regionaal nieuws, cultuur, showbizz, binnen- en buitenlands nieuws en nieuws in foto's. Speciale aandacht is er voor de Friese profclubs SC Cambuur en sc Heerenveen.

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

Leeuwarder Courant Rubrieks
Prijs: EUR 0

Vergeet krabbels, mail, sms of een berichtje op Facebook. Om echt op te vallen, maakt u gebruik van de Leeuwarder Courant Rubrieks app. Met de Rubrieks app kunt u in een handomdraai een bericht, oproep, gelukwens of andere boodschap plaatsen in de Leeuwarder Courant. Als u uw bericht op tijd invoert, staat hij morgen al in de krant! Door een kleur te kiezen kunt u uw boodschap extra op laten vallen. Waar u ook bent, met de LC Rubrieks app plaatst u eenvoudig en snel een bericht in de Leeuwarder Courant.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Thu, 23 Oct 2014 20:51:45 +0100

Ouders dug-out willen vervolging gemeente
TWIJZEL - De ouders van de slachtoffers van het dug-outongeval in Twijzel willen dat het Openbaar Ministerie (OM) alsnog vergaat tot vervolging van de gemeente Achtkarspelen en SCTwijzel. Lees verder.

Lichtgewonde bij steekpartij op Kalverdijkje
LEEUWARDEN - Bij een steekpartij op de parkeerplaats van een sporthal op het Kalverdijkje is donderdagavond een man lichtgewond geraakt. Lees verder.

Update: Geen treinen tussen Leeuwarden en Hurdegaryp
LEEUWARDEN - Tussen station Leeuwarden en station Hurdegaryp rijden sinds donderdagavond kwart over acht geen treinen. Lees verder.

Foto Catrinus van der Veen gekozen door New York Times
LEEUWARDEN - Een foto die fotograaf Catrinus van der Veen woensdag maakte van een zinkende peilboot in de haven van Harlingen is door de New York Times opgenomen in hun overzicht van 'Pictures of the day'. Lees verder.

‘Ik hâld fan simpele foto's'
  Lees verder.

Vijf vragen over hardrijder Lieuwe Westra
LEEUWARDEN - Lieuwe Westra bleek woensdagavond op de A32 bij Akkrum flink het gaspedaal in te hebben gedrukt. Hij reed 189 km/u waar 130 km/u is toegestaan en werd op de bon geslingerd. Het Verkeershandhavingsteam (VHT) twitterde over de bekeuring en dat riep flink wat vragen op. Lees verder.

Dronken Leeuwarder haalt capriolen uit op A7
SNEEK - Een 64-jarige Leeuwarder is donderdagmiddag van de A7 bij Sneek gehaald omdat hij dronken achter het stuur zat. Lees verder.

Veel animo voor ‘Bolsward is waaks'
BOLSWARD - Meer dan 150 hondenbezitters hebben zich aangemeld voor het project ‘Bolsward is waaks', een initiatief van de politie en de gemeente Súdwest-Fryslân. Lees verder.

Inbraakpreventieactie's in zuidwesten
SNEEK - In De Friese Meren, Littenseradiel en Súdwest-Fryslân hebben de politie en gemeentes samen acties gehouden om mensen te waarschuwen voor inbrekers. Lees verder.

De raarste slaapplekken in Fryslân
  Lees verder.

Keizer: 'Cambuurselectie wellicht beste ooit'
LEEUWARDEN Cambuur staat derde en supporters lopen de polonaise. Marcel Keizer relativeert. ,,We moeten vooral niet gaan denken dat we nu echt goed zijn.'' Lees verder.

Bouw grote zaal De Lawei hervat
DRACHTEN – De werkzaamheden aan schouwburg De Lawei worden deels hervat. Bouwbedrijf Talsma uit Drachten gaat de grote zaal afbouwen. Lees verder.

Begraven, cremeren of resomeren
Begraven en cremeren kennen we. Er zijn ook milieuvriendelijkere varianten van lijkbezorging, zoals resomeren en cryomeren. Lees verder.

Subsidie recreatieplannen Lauwersmeer
LEEUWARDEN - Speciaal voor ondernemers, stichtingen en dorpsverenigingen die de recreatie in het Lauwersmeergebied willen verbeteren, heeft de provincie een subsidie beschikbaar. Lees verder.

Chacon speelt zich in de kijker
HEERENVEEN - De talentvolle Michael Chacon (20), speler van Jong sc Heerenveen, zou zich in de kijker gespeeld hebben bij verschillende clubs uit de Eredivisie en Jupiler League. Lees verder.

Hardrijder raakt rijbewijs kwijt
LEEUWARDEN - In totaal heeft de politie woensdag 19 bekeuringen uitgeschreven tijdens een verkeerscontrole rond Leeuwarden. Lees verder.

Ogbeche fit met rijst, fruit en pasta
Goede voeding is ,,enorm belangrijk''. Daar waren topsporters als voedingsdeskundigen het over eens tijdens een symposium in de Van Hall Hogeschool in Leeuwarden. Lees verder.

Aantal crematies blijft stijgen
LEEUWARDEN Steeds meer Nederlanders laten zich cremeren. In Friesland kiezen inmiddels zes op de tien mensen voor verbranding. Lees verder.

Eisen tot 18 maanden in Lemster fraudezaak
LEMMER - In het proces over een grote Lemster fraudezaak heeft het Openbaar ministerie donderdag tegen de 35-jarige hoofdverdachte, een oud-makelaar uit Lemmer, achttien maanden gevangenisstraf geëist waarvan zes maanden voorwaardelijk. Lees verder.

Grotere molens op Afsluitdijk
KORNWERDERZAND - Een lint van 50 windmolens langs de Afsluitdijk die geen 150 maar 400 megawatt aan vermogen moeten opleveren. Twee bedrijven maken zich hier hard voor. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!