Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC.nl
Prijs: EUR 0

LC.nl, het laatste nieuws uit Friesland en de rest van de wereld verzorgd door de Leeuwarder Courant. Rubrieken: regionaal nieuws, cultuur, showbizz, binnen- en buitenlands nieuws en nieuws in foto's. Speciale aandacht is er voor de Friese profclubs SC Cambuur en sc Heerenveen.

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

Leeuwarder Courant Rubrieks
Prijs: EUR 0

Vergeet krabbels, mail, sms of een berichtje op Facebook. Om echt op te vallen, maakt u gebruik van de Leeuwarder Courant Rubrieks app. Met de Rubrieks app kunt u in een handomdraai een bericht, oproep, gelukwens of andere boodschap plaatsen in de Leeuwarder Courant. Als u uw bericht op tijd invoert, staat hij morgen al in de krant! Door een kleur te kiezen kunt u uw boodschap extra op laten vallen. Waar u ook bent, met de LC Rubrieks app plaatst u eenvoudig en snel een bericht in de Leeuwarder Courant.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Fri, 31 Oct 2014 09:53:13 +0100

Betrapte insluiper ervandoor met laptop
SNEEK - Een bewoner van de Zijlroede in Sneek betrapte in de nacht van donderdag op vrijdag een insluiper. Lees verder.

Steun voor Shakira-idee
LEEUWARDEN - Jelle Hiemstra van Friese Koers krijgt onverwachte steun voor zijn idee om zangeres Shakira in 2018 naar Friesland te halen. Lees verder.

Veerboot sluit altijd aan op OV
HARLINGEN - De aankomsttijden van de veerboten in Harlingen sluiten vanaf volgend jaar beter aan op de vertrektijden van trein en bus. Lees verder.

Celstraf geëist voor ‘verkoop' meisjes
LEEUWARDEN - Twee Antiliiaanse mannen hoorden donderdag celstraffen van 42 maanden en 36 maanden waarvan 6 voorwaardelijk tegen zich eisen. Lees verder.

Raad: Artiest vrij de straat op
LEEUWARDEN - Een ruime meerderheid van de Leeuwarder gemeenteraad wil dat straatartiesten geen vergunning meer nodig hebben om op te treden. Lees verder.

Laatste loodjes op Ameland
De afgelopen week was het een komen en gaan van kunstenaars op Ameland. Zij bereidden zich voor op Kunstmaand Ameland, die morgen begint. Lees verder.

Huiselijk geweld: ‘Nu overkomt het mij'
Op papier lijkt de hulpverlening rond huiselijk geweld goed geregeld. ,,Prachtig hoor'', zegt Ank. Maar ze merkt er niets van. Lees verder.

Keihan, 'Stille helper' op afstand
BUITENPOST -   Lees verder.

Het paard als boot, als schuilplaats
De IJslandse zwart-komische film Of horses and men opent het Noordelijk Film Festival. Een mozaïek van vertellingen over paarden en mensen, waarin de gevaarlijke natuur van de homo sapiens centraal staat. Lees verder.

Cambuur loot Heracles-uit
LEEUWARDEN - Cambuur treft Heracles Almelo in de volgende ronde van de KNVB Beker. De Leeuwarders spelen uit. Lees verder.

Jacht in problemen: opvarende van boord
AMELAND - Reddingboot Arie Visser van KNRM Terschelling haalt vrijdagochtend een opvarende van boord van een zeiljacht bij Vlieland. Lees verder.

Schier: huizen bijbouwen en bewoning afdwingen
SCHIERMONNIKOOG - Er moeten betaalbare woningen bijgebouwd worden en de gemeente moet strenger toezien op de permanente bewoning van bestaande huizen. Lees verder.

Video: Friese paard woest aantrekkelijk in China
HARLINGEN - Veel sokken, manen en staart. Een Fries paard met die kenmerken maakt hem woest aantrekkelijk op de Chinese markt. Lees verder.

Politie redt cavia van de dood
LEEUWARDEN - De Leeuwarder politie heeft donderdag een cavia gered uit een woning. Lees verder.

Wirdumer komt om op Autobahn
FRANKFURT - De 41-jarige Cantor La Lau uit Wirdum is woensdag op de Duitse snelweg A3 ter hoogte van Frankfurt om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Lees verder.

Wijkbedrijf Bilgaard wint innovatieprijs
LEEUWARDEN - Wijkbedrijf Bilgaard heeft donderdagmiddag de Herman Wijffels Innovatieprijs in de categorie 'zorg en welzijn' gewonnen. Lees verder.

Nieuw restaurant Stenden heet Wannee
LEEUWARDEN - Wannee is het nieuwe (praktijk) restaurant van Stenden Hotel in Leeuwarden. Het publiek toegankelijke etablissement opent vrijdag officieel de deuren. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!