Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC.nl
Prijs: EUR 0

LC.nl, het laatste nieuws uit Friesland en de rest van de wereld verzorgd door de Leeuwarder Courant. Rubrieken: regionaal nieuws, cultuur, showbizz, binnen- en buitenlands nieuws en nieuws in foto's. Speciale aandacht is er voor de Friese profclubs SC Cambuur en sc Heerenveen.

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

Leeuwarder Courant Rubrieks
Prijs: EUR 0

Vergeet krabbels, mail, sms of een berichtje op Facebook. Om echt op te vallen, maakt u gebruik van de Leeuwarder Courant Rubrieks app. Met de Rubrieks app kunt u in een handomdraai een bericht, oproep, gelukwens of andere boodschap plaatsen in de Leeuwarder Courant. Als u uw bericht op tijd invoert, staat hij morgen al in de krant! Door een kleur te kiezen kunt u uw boodschap extra op laten vallen. Waar u ook bent, met de LC Rubrieks app plaatst u eenvoudig en snel een bericht in de Leeuwarder Courant.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Wed, 26 Nov 2014 15:42:54 +0100

Snelle Leeuwarder verspeelt rijbewijs
LEEUWARDEN - Een 53-jarige automobilist uit Leeuwarden moest dinsdagmiddag op de N361 in Groningen zijn rijbewijs inleveren. Lees verder.

Richard Karrenbelt nieuwe trainer van ONS
SNEEK - De in Friesland onbekende Richard Karrenbelt wordt de nieuwe hoofdtrainer van ONS Boso Sneek. Lees verder.

Koning opent Blue Energy op Afsluitdijk
BREEZANDDIJK - Koning Willem-Alexander heeft woensdagmiddag de proefinstallatie voor Blue Energy op de Afsluitdijk geopend. Lees verder.

Duo steelt buitenboordmotor
INDIJK - Een 19-jarige inwoner van Sneek en een 20-jarige Workumer zijn aangehouden voor diefstal van een buitenboordmotor. Lees verder.

Vrouw (85) onderuit door tasjesdief
HEERENVEEN - In de Schoolsteeg in Heerenveen is maandagmiddag een vrouw van 85 jaar beroofd van haar handtas. Lees verder.

Boerderijen Greidhoeke ouder dan gedacht
Van buiten zijn ze een jaar of tweehonderd, maar hun skelet is een paar eeuwen ouder. Kop-hals-rompboerderijen in de Greidhoeke blijken ouder dan gedacht. Lees verder.

Dongeradeel praat over Pasana
DOKKUM - De gemeenteraad van Dongeradeel praat donderdagavond in de raadsvergadering over het faillissement van zorggroep Pasana en de sluiting van ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum. Lees verder.

Christelijke GGZ maakt snelle doorstart
DRACHTEN - De christelijke instelling voor geestelijke gezondheidszorg In de Bres maakt een doorstart onder de vleugels van Lelie Zorggroep. Lees verder.

Coop Stavoren mooiste van het land
STAVOREN - De Coop aan de Bleeck in Stavoren is uit gekozen tot de mooiste supermarkt van Nederland. Er waren 22 concurrenten. Lees verder.

Europese vragen over zoutwinning Waddenzee
LEEUWARDEN - De eurofractie van de Partij van de Dieren heeft vragen gesteld aan de Europese Commissie over de zoutwinning onder de Waddenzee. Lees verder.

Drukkerij Hellinga failliet
LEEUWARDEN - De Leeuwarder rechtbank heeft Grafisch Bedrijf Hellinga in Leeuwarden failliet verklaard. Tot curator is Ide Jan Woltman benoemd. Lees verder.

‘De mens achter de gruwelijkheid'
Levenslange gevangenisstraf in Nederland is een uitgestelde doodstraf geworden, vinden Wim Anker en Tjalling van der Goot. Ons land voert een inhumaan beleid Lees verder.

Zorggroep Pasana failliet: Sionsberg dicht
DOKKUM - Ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum gaat aan het einde van deze week dicht. De poli's draaien wel door. Lees verder.

Bouwcrisis nekt transporteur Burgum
BURGUM - Expeditiebedrijf E. van der Veen in Burgum is getroffen door een faillissement. De 52 personeelsleden werken voorlopig nog door. Lees verder.

AH: ''Foutje!''
GRONINGEN - Supermarktketen Albert Heijn heeft de verhoudingen in het Noorden een tikje verkeerd ingeschat door Friestalige borden in de hele binnenstad van Groningen te hangen. Lees verder.

Levensader Sionsberg doorgeknipt
De specialisten van het bijna failliete De Sionsberg willen graag samenwerken met het Leeuwarder MCL. Die zijn ,,bereid tot gesprek''. Maar krijgen ze de tijd? Lees verder.

Drankrijder uit Burgum over de kop
FRIESCHEPALEN - Een 42-jarige automobilist uit Burgum is dinsdagavond over de kop geslagen op de Hearsterwei in Frieschepalen. Lees verder.

Gerard Kemkers in dienst bij FC Groningen
Voor oud-topschaatser en top-schaatscoach Gerard Kemkers gaat een droom in vervulling. Per 1 december treedt de Drent fulltime in dienst bij FC Groningen. Lees verder.

Osinga: precies op tijd in het eerste
SNEEK - Volleybalster Sietske Osinga maakt pas net deel uit van het eerste van VC Sneek. Toch speelt ze vanavond in Apeldoorn al weer haar tweede Europese wedstrijd. Lees verder.

Harlingen kunststad, niemand die het weet
HARLINGEN De Harlinger commissie voor cultuur die de gemeenteraad zelf in het leven had geroepen, krijgt al twee jaar geen reactie op haar adviezen. Frustraties voeren de boventoon. Lees verder.

Precies op tijd in het eerste
Volleybalster Sietske Osinga maakt pas net deel uit van het eerste van VC Sneek. Toch speelt ze vanavond in Apeldoorn al weer haar tweede Europese wedstrijd. Lees verder.

Specialisten Sionsberg willen samenwerken
DOKKUM - De sluiting van De Sionsberg in Dokkum komt hard aan. Al is het ook tijd om naar de toekomst te kijken. Lees verder.

Buijs in tranen na kruisbandblessure
HEERENVEEN - Jordy Buijs komt dit seizoen niet meer in actie. ,,Ik had de tranen in mijn ogen staan toen ze me in het ziekenhuis vertelden dat de hele kruisband kapot was”, vertelt de verdediger van SC Heerenveen. Lees verder.

'Friese Meren had dialoog aan moeten gaan'
RIJS - Een volwassen gemeentebestuur moet in deze moderne tijd de dialoog aangaan met de burgers. Lees verder.

‘De Friese Meren had de dialoog aan moeten gaan'
Een volwassen gemeentebestuur moet in deze moderne tijd de dialoog aangaan met de burgers. En niet met de rug naar de gemeenschap toe gaan staan. Lees verder.

Banenverlies ING door digitalisering
AMSTERDAM - ING is de volgende financiële instelling die flink snijdt in zijn personeelsbestand omdat klanten steeds meer zaken online doen. Lees verder.

Ingreep ING raakt locatie Leeuwarden
LEEUWARDEN De stevige reorganisatie die ING heeft aangekondigd, zal de vestigingen in Leeuwarden en Groningen niet onberoerd raken. Aantallen zijn echter nog niet bekend. Lees verder.

Een sprookje met te veel koffie op
AMSTERDAM - Een zeeman wordt landloper, dat is de korte samenvatting van de eindexamenfilm Voetzoeker die Max Lunter voor de Filmacademie maakt. Opgenomen in thuisstad Leeuwarden. Lees verder.

Onderzoek Akzo: verf maken uit suikerbiet
AkzoNobel onderzoekt de mogelijkheden voor de productie van chemicaliën uit suikerbieten op het chemiecomplex in Delfzijl. Lees verder.

Beloften Heerenveen naar kampioenspoule
HEERENVEEN - De beloften van SC Heerenveen hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de kampioenspoule. Jong FC Groningen/Cambuur werd in het Abe Lenstra Stadion met 3-2 verslagen. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!