Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC.nl
Prijs: EUR 0

LC.nl, het laatste nieuws uit Friesland en de rest van de wereld verzorgd door de Leeuwarder Courant. Rubrieken: regionaal nieuws, cultuur, showbizz, binnen- en buitenlands nieuws en nieuws in foto's. Speciale aandacht is er voor de Friese profclubs SC Cambuur en sc Heerenveen.

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

Leeuwarder Courant Rubrieks
Prijs: EUR 0

Vergeet krabbels, mail, sms of een berichtje op Facebook. Om echt op te vallen, maakt u gebruik van de Leeuwarder Courant Rubrieks app. Met de Rubrieks app kunt u in een handomdraai een bericht, oproep, gelukwens of andere boodschap plaatsen in de Leeuwarder Courant. Als u uw bericht op tijd invoert, staat hij morgen al in de krant! Door een kleur te kiezen kunt u uw boodschap extra op laten vallen. Waar u ook bent, met de LC Rubrieks app plaatst u eenvoudig en snel een bericht in de Leeuwarder Courant.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Fri, 25 Apr 2014 05:55:08 +0100

Staatsieportretten, maar dan anders
Een staatsieportret van de koning ophangen in het gemeentehuis, de rechtbank of het Provinsjehûs is niet verplicht, maar het is wel de gewoonte. Lees verder.

Menameradiel verdeeld over wethouders
MENAAM - CDA'er Arend Dijkstra wordt in zijn hernieuwde wethouderschap voor de gemeente Menameradiel gesteund door negen van de veertien raadsleden. Lees verder.

Aris blameert zich in Den Bosch
DEN BOSCH - De basketballers van Aris zijn donderdagavond in het eerste duel in de play-offs vernederd door SPM Shoeters Den Bosch: 110-63. Lees verder.

Onweer slaat in schoorsteen Lemmer
LEMMER - Onweer is donderdagavond in een schoorsteen aan de Schoener in Lemmer geslagen. Lees verder.

Coalitie Achtkarspelen snel dichterbij
BUITENPOST - FNP, GBA en PvdA gaan een coalitie vormen in de gemeenteraad van Achtkarspelen. Dat heeft formateur Theunis Piersma donderdagavond bekend gemaakt. Lees verder.

Onweer en regen trekt over Noorden
LEEUWARDEN - De voorspelde onweers- en regenbuien trekken geleidelijk aan weg over de noordelijke provincies. Lees verder.

Herten moeten wijken voor Centrale As
BURGUM - Dertig vrijwilligers van Talant en het acz verplaatsen vrijdag de dieren van het hertenkamp in Burgum naar de nieuwe tijdelijke dierenweide aan de Prins Bernhardstraat. Lees verder.

Duo gezocht na beroving
LEEUWARDEN - De politie is op zoek naar twee mannen die donderdag aan het einde van de middag een beroving hebben gepleegd op De Kei in Leeuwarden. Lees verder.

Marcel Keizer technisch manager Cambuur
LEEUWARDEN - Marcel Keizer wordt de komende twee jaar de nieuwe technisch manager bij Cambuur. Lees verder.

Hermans jaren met Cuby
Voordat Herman Brood met His Wild Romance de belichaming werd van de rock-'n-roll, speelde hij piano in Nederlands beroemdste bluesband, Cuby and The Blizzards. In Grolloo, op de plek waar het ook voor hem allemaal echt begon, is nu een bescheiden expositie te zien: Brood & Blizzards. Lees verder.

Bildtse klas miljoenste in Scheepvaartmuseum
De Bildtse 2 vmbo-klas kwam gisteren voor het educatieve programma in de tentoonstelling Haven 24/7 en het VOC-schip Amsterdam en werd bij binnenkomst verrast door de medewerkers van het Scheepvaartmuseum. Uit handen van Klokhuis-presentatrice Nienke de la Rive Box ontvingen de leerlingen een kleine attentie. Lees verder.

Nieuwe commandant brandweer Fryslân
LEEUWARDEN - Hans Blokker (57) is met ingang van 6 mei directeur/commandant van de brandweer bij Veiligheidsregio Fryslân. Lees verder.

Celliste Dana de Vries in Europees orkest
FRANEKER - De uit Franeker afkomstige celliste Dana de Vries (20) is geselecteerd voor het European Union Youth Orchestra. Hiermee gaat zij in augustus een concerttour maken door Europa. Lees verder.

Leeuwarden na de euforie van Lwd2018
De wedstrijd om de titel van Culturele Hoofdstad is gewonnen. Leeuwarden staat nu voor de opgave om van 2018 een succes te maken. Het werk speelt zich nog achter de schermen af, maar het buitenland kent de stad vast. Lees verder.

Iedereen compilatiesamensteller
De compilatie lijkt zijn beste tijd gehad te hebben, al hebben sommige verzamelplaten de muziekgeschiedenis veranderd. En daar hebben we de Spotify-playlist. Lees verder.

Met 144 over 80-kilometerweg
NIJ BEETS - Bij een snelheidscontrole op de Tolhekbuurt onder Nij Beets is woensdag een automobilist betrapt met 144 kilometer per uur op de teller. Op die weg is maximaal 80 kilometer per uur toegestaan. Lees verder.

Opnieuw kans op onweersbuien
LEEUWARDEN - Het KNMI waarschuwt donderdag opnieuw voor onweersbuien. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!