Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC.nl
Prijs: EUR 0

LC.nl, het laatste nieuws uit Friesland en de rest van de wereld verzorgd door de Leeuwarder Courant. Rubrieken: regionaal nieuws, cultuur, showbizz, binnen- en buitenlands nieuws en nieuws in foto's. Speciale aandacht is er voor de Friese profclubs SC Cambuur en sc Heerenveen.

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

Leeuwarder Courant Rubrieks
Prijs: EUR 0

Vergeet krabbels, mail, sms of een berichtje op Facebook. Om echt op te vallen, maakt u gebruik van de Leeuwarder Courant Rubrieks app. Met de Rubrieks app kunt u in een handomdraai een bericht, oproep, gelukwens of andere boodschap plaatsen in de Leeuwarder Courant. Als u uw bericht op tijd invoert, staat hij morgen al in de krant! Door een kleur te kiezen kunt u uw boodschap extra op laten vallen. Waar u ook bent, met de LC Rubrieks app plaatst u eenvoudig en snel een bericht in de Leeuwarder Courant.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Sun, 26 Oct 2014 06:04:47 +0100

Burgum: zoeken naar aangereden man
BURGUM - In Burgum is de politie zondagmorgen een zoektocht gestart naar een mogelijk ernstig gewonde man. Lees verder.

Dode, twee gewonden in Wijnjewoude
WIJNJEWOUDE - Bij een ernstig auto-ongeluk op de Nije Heawei in Wijnjewoude is zondagmorgen vroeg een dode gevallen. Lees verder.

Update: Marathonschaatsen afgelast door ongeval
HEERENVEEN - Het marathonschaatsen in de eerste divisie in Heerenveen is zojuist afgelast vanwege een valpartij. Lees verder.

Eerste nederlaag VC Sneek
SNEEK - De volleybalsters van VC Sneek zijn tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. In Sneek was Set Up met 3-2 te sterk. Lees verder.

Erik Jan Kooiman wint marathon Heerenveen
HEERENVEEN - Erik Jan Kooiman heeft de marathon van Heerenveen gewonnen. Lees verder.

Daklozendames uitgeschakeld in kwartfinale
SANTIAGO - De vrouwelijke voetbalploeg van Leeuwarder daklozen heeft op het WK in Chili zaterdag de kwartfinale verloren. Lees verder.

ONS recht de rug tegen HHC
SNEEK - ONS Boso Sneek heeft een knap punt behaald tegen HHC Hardenberg: 2-2. Lees verder.

Benauwde zege Harkemase Boys
APELDOORN - In de Hoofdklasse C won Harkemase Boys de uitwedstrijd tegen CSV Apeldoorn met 0-1. Het enige doelpunt kwam in de 17e minuut op naam van Heine Uuldriks. Lees verder.

Drachtster Boys onderuit tegen ACV
DRACHTEN - Drachtster Boys verloor zaterdagmiddag in de hoofdklasse C met 0-3 van ACV. Lees verder.

Leeftijd: 10 jaarBeroep: zelfstandig ondernemer
Meer dan een kwart van de kinderen in Bolivia werkt, met alle risico's op uitbuiting en mishandeling van dien. Desondanks is de minimumleeftijd waarop kinderen aan het werk mogen verlaagd van veertien tot tien jaar. Hun vakbond is er blij mee. Lees verder.

‘Niet vechten is verliezen'
Hij nodigt wel eens mensen uit voor een glas wijn met arsenicum. Niet uit haat, maar uit liefde. Voor Noorderlicht, zijn fotogalerie/-manifestatie. Oprichter Ton Broekhuis (63) over vallen en blijven opstaan.'' Lees verder.

Contract voor Donovan Slijngard
LEEUWARDEN - Donovan Slijngard tekent op 1 november een contract bij SC Cambuur. De linksback speelde al op amateurbasis in Leeuwarden. Lees verder.

Boosheid om afschieten bijna verdronken vos
MARRUM - Een vos die woensdag ternauwernood het hoogwater in het Noarderleech overleefde, is luttele minuten later doodgeschoten door een jager. Lees verder.

Hartenvrouw
Hartziekten een mannenkwaal? Zeker niet. En als het al zo was, dan zijn vrouwen de ‘achterstand' snel aan het inlopen. Lees verder.

Grote brand in Emmeloord
EMMELOORD - Momenteel woedt er een grote brand bij een garagebedrijf aan de Productieweg in Emmeloord. Lees verder.

Heerenvener rijdt door na ravage
MILDAM - Een 39-jarige automobilist uit Heerenveen is vrijdagmiddag aangehouden omdat hij was doorgereden na het veroorzaken van een ravage in een tuin in Mildam. Lees verder.

Man aangehouden na belediging
LEEUWARDEN - Een 43-jarige man uit Leeuwarden is vrijdag aangehouden op de Wirdumerdijk wegens het beledigen en het lastig vallen van winkelend publiek. Lees verder.

Roemeense winkeldieven aangehouden
SNEEK - In Sneek, Beilen en Boerakker zijn vrijdag in totaal zes Roemeense winkeldieven aangehouden. In Sneek en Beilen waren door drie van hen grote hoeveelheden babyvoeding gestolen. Lees verder.

‘Warme' Crone voorkwam crisis
De brand op de Kelders had een ‘organisatiecrisis' kunnen worden. Dit gebeurde niet, mede door ‘een begeisterde burgemeester' en ‘een rustige commandant' op tv bij Humberto Tan. Lees verder.

Automobilist onder invloed drugs
MARUM - Een 21-jarige man uit Kootstertille is afgelopen nacht aangehouden vanwege het rijden onder invloed van drugs. Lees verder.

DE-winkels nu definitief dicht
JOURE - Vrijdagmiddag sloot de DE-winkel in Joure definitief haar deuren. Ook de andere 13 vestigingen zijn nu dicht. Alle medewerkers hebben ontslag gekregen. Lees verder.

De oceaan en de opwarming
De aarde warmde de afgelopen jaren nauwelijks nog op, ondanks de gestage uitstoot van broeikasgassen. Volgens recent onderzoek komt dat door veranderende zeestromen en extra warmteopslag in de diepzee. Oceanen spelen een sleutelrol in het wereldwijde klimaat. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!