Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC.nl
Prijs: EUR 0

LC.nl, het laatste nieuws uit Friesland en de rest van de wereld verzorgd door de Leeuwarder Courant. Rubrieken: regionaal nieuws, cultuur, showbizz, binnen- en buitenlands nieuws en nieuws in foto's. Speciale aandacht is er voor de Friese profclubs SC Cambuur en sc Heerenveen.

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

Leeuwarder Courant Rubrieks
Prijs: EUR 0

Vergeet krabbels, mail, sms of een berichtje op Facebook. Om echt op te vallen, maakt u gebruik van de Leeuwarder Courant Rubrieks app. Met de Rubrieks app kunt u in een handomdraai een bericht, oproep, gelukwens of andere boodschap plaatsen in de Leeuwarder Courant. Als u uw bericht op tijd invoert, staat hij morgen al in de krant! Door een kleur te kiezen kunt u uw boodschap extra op laten vallen. Waar u ook bent, met de LC Rubrieks app plaatst u eenvoudig en snel een bericht in de Leeuwarder Courant.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Wed, 23 Apr 2014 17:54:46 +0100

Gewonden door blikseminslag op water
IDSKENHUIZEN - Vier opvarenden van een zeilboot zijn woensdagavond gewond geraakt in de Jiskenhúster Feart in Idskenhuizen. De politie vermoed dat de bliksem is ingeslagen op de boot. Lees verder.

Weg achter de geraniums: 'walking football'
LEEUWARDEN - Zestigplussers maakten woensdagmiddag op het veld van Leeuwarder Zwaluwen de spieren soepel voordat zij begonnen aan een partijtje 'walking football'. Lees verder.

Lintje bij afscheid Leeuwarder onderwijsman
LEEUWARDEN - Jan Veltman (64) is koninklijk onderscheiden bij zijn afscheid als directeur van de Prins Johan Willem Frisoschool en de Albertine Agnesschool in Leeuwarden. Lees verder.

Arm Leeuwarden tussen de oorlogen
Fotograaf Charles Gombault legde tussen beide wereldoorlogen de Friese hoofdstad vast. Zijn beelden zijn nu bijeengebracht in een boek. Lees verder.

Twijtel stapt uit schaduw
Sommigen verwarren hun buurtschap met Twijzel. Maar dit is Twijtel. En Twijtel kruipt uit de schulp. Lees verder.

Nieuwste caravans strak en kleurrijk
De nieuwste caravaninterieurs zijn vooral hip, strak en kleurrijk. Bovendien introduceren de fabrikanten steeds meer lichtgewicht modellen, die goed passen bij de trend van kleinere auto's met zuinige motoren. Een greep uit het caravannieuws van dit moment. Lees verder.

Lexus CT 200h: luxe en voordelig
Voordelig rijden in het hogere C-segment? Dan kom je vrijwel automatisch uit bij een dieselauto. Een van de weinige uitzonderingen is de hybride Lexus CT 200h. Lees verder.

Felix Nussbaums noodlot
ZWOLLE - Nog geen veertig jaar werd de Duitse kunstenaar Felix Nussbaum. In concentratiekamp Auschwitz kwam een einde aan zijn leven, dat zo beloftevol begon. Museum De Fundatie in Zwolle gedenkt de kunstenaar met een overzicht. Lees verder.

Hennep in woning Wergea
WERGEA - De politie heeft woensdagmiddag een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de B.K. vd Bergstrjitte te Wergea. Lees verder.

Orka Morgan terecht naar Tenerife gestuurd
DEN HAAG - De toestemming die het Dolfinarium in Harderwijk in 2011 kreeg om orka Morgan naar Tenerife over te brengen, was terecht. Lees verder.

Vijf arrestaties bij hennepkwekerij
LEEUWARDEN - Vijf mannen zijn dinsdagavond door de politie aangehouden in een woning aan de Prof. Mr. P.S. Gerbrandystraat in Leeuwarden. Lees verder.

Wethouders in Harlingen bekend
HARLINGEN - Het college in Harlingen is bekend. Namens Harlinger Belang keert Maria le Roy terug als wethouder. Lees verder.

Goedkoop met bus op Koningsdag
FRIESLAND - Busreizigers stappen op Koningsdag voor een prikje in. Lees verder.

Grindheim heeft heimwee naar Heerenveen
Op 17 mei is het vijf jaar geleden dat SC Heerenveen de beker won. Christian Grindheim denkt nog vaak terug aan het hoogtepunt in zijn sportieve loopbaan. Lees verder.

Hardnekkige blessure Mariska Kramer
Mariska Kramer wordt zaterdag veertig, maar feestelijk voelt het niet. De atlete kampt met een hardnekkige knieblessure. Lees verder.

Gedwongen terug de kast in
LEEUWARDEN In de drie noordelijke provincies zijn nauwelijks verzorgingshuizen te vinden die een beleid hebben voor oudere homoseksuelen en lesbiennes. Velen moeten noodgedwongen terug de kast in, omdat ze bang zijn voor uitsluiting door hun medebewoners. Lees verder.

Beveiliger achterhaalt inbreker
LEEUWARDEN - Een 34-jarige inwoner van Leeuwarden is dinsdagnacht aangehouden na een inbraak bij een pand aan de J.H. Knoopstraat in Leeuwarden. Lees verder.

Fans Heerenveen willen Vandenbussche
HEERENVEEN - Een groep supporters van SC Heerenveen is een actie gestart voor doelman Brian Vandenbussche. Ze willen bewerkstelligen dat de vertrekkende reservekeeper zondag tegen FC Utrecht onder de lat staat. Lees verder.

Cambuur wil stadion snel uitbreiden
LEEUWARDEN - Cambuur wil het stadion voor het komende voetbalseizoen uitbreiden. De club hoopt een paar honderd extra zitplaatsen te creëren voor de losse verkoop. Lees verder.

Visser verstopt met knakworst en Smac
Wat voor man is de Belgische visser die zich een dag lang in een donker hol op een Urker kotter verstopte? Iemand met een lang strafblad en een treurig verleden, zegt zijn broer. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!