Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC.nl
Prijs: EUR 0

De Leeuwarder Courant weet als geen ander wat er speelt in Friesland. Met deze app heeft u toegang tot het laatste nieuws uit de provincie, maar krijgt u ook het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Het nieuws wordt de hele dag door nauwgezet gevolgd. De redactie van de Leeuwarder Courant houdt voortdurend de vinger aan de pols, of het nu gaat om regio, sport, cultuur of economie. De app biedt ook achtergronden, reportages en interviews, die duiding geven aan het snelle nieuws. U kunt de app naar eigen voorkeur instellen. Via het menu kunt u aangeven hoeveel berichten u in elke rubriek wilt zien, bepaalde rubrieken in- of uitschakelen en een eigen rangorde aangeven. Lezers kunnen foto’s en tips naar de redactie sturen. De app biedt een groot aantal gratis berichten en daarnaast vele plusartikelen. Onbeperkte toegang: als totaal- of digitaal abonnee van de Leeuwarder Courant heeft u gratis en onbeperkt toegang. Log in met uw account. Nog geen abonnee? Om onbeperkt toegang te krijgen, kunt u toegang kopen. Een dagpas voor 24 uur onbeperkt toegang tot alle artikelen kost 0,99 euro.

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

- Eigen Artikelen


Sat, 13 Feb 2016 03:25:11 +0100

Exclusief interview Monasch: ‘Alleen Aboutaleb kan PvdA nog redden'
Met twaalf zetels in de peilingen zakt de PvdA diep weg. Volgens oud-campagneleider en Tweede Kamerlid Jacques Monasch ging het bij de formatie al fout. Een lijsttrekker van statuur is de enige oplossing. Exit Diederik Samson. Alleen Ahmed Aboutaleb of Eberhard van der Laan kan de PvdA nog redden. Lees verder.

Cambuur verliest ook zonder De Jong (0-2)
LEEUWARDEN - Cambuur heeft vrijdagavond voor de zesde opeenvolgende keer verloren. Cambuur voetbalde met interim-trainer Sipke Hulshoff vol passie, maar het bleek niet voldoende voor een positief resultaat. In de slotfase sloeg FC Utrecht toe: 0-2. Lees verder.

Friezen valideren voor Google Translate
De Friese versie van Google Translate is bijna klaar. Vrijdagmiddag werden de duizenden zinnen en woordjes op juistheid gecontroleerd. Lees verder.

Drie aanhoudingen voor winkeldiefstal Drachten
DRACHTEN - De politie heeft na een zoekactie drie verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij een winkeldiefstal donderdagavond bij een parfumerie in het centrum van Drachten. Lees verder.

Carien Kleibeuker wil Martina Sablikova blijven uitdagen
De Nederlandse schaatsers grossieren in Kolomna niet alleen in goud. Carien Kleibeuker en Kjeld Nuis wonnen vrijdag zilver. Lees verder.

Zware val Sjinkie Knegt tijdens wereldbekerfinale
DORDRECHT - Sjinkie Knegt is vrijdagavond tijdens de wereldbekerfinale shorttrack hard ten val gekomen. De shorttracker uit Bantega moest met een brancard van het ijs worden gedragen. Lees verder.

An Knook: Queen van de oog-likes
OUDEBILDTZIJL - Op 5 februari om 13.27 uur precies bereikte An Knook (23) uit Oudebildtzijl een mijlpaal die ze nooit had verwacht. Een miljoen volgers op haar Instagram-account ‘makeupbyan'. Lees verder.

Leenstra beëindigt eerste WK-dag hyperventilerend en overstuur
Ook de tweede dag van het WK afstanden in Kolomna begon met een Hollandse klompendans. Na Sven Kramer op de eerste dag pakte Jorien ter Mors goud op de tweede. Op de 1000 meter liet ze twee Amerikanen achter zich en ook Ireen Wüst en Marrit Leenstra. Die laatste kon daar maar slecht mee leven. Lees verder.

Cambuur - FC Utrecht (0-2)
LEEUWARDEN - Cambuur neemt het vrijdagavond (20:00 uur) thuis op tegen FC Utrecht. Bij Cambuur zit Sipke Hulshoff als interim-trainer op de bank, na het vertrek van Henk de Jong deze week. Voorlopig neemt hij samen met Arne Slot en Jan Bruin de honneurs waar. Lees verder.

Danscafé Prins sluit deuren
BOLSWARD - Danscafé Prins in Bolsward sluit na 9 jaar op 1 maart de deuren. Lees verder.

Eis: 81 dagen jeugddetentie voor internetoplichter
LEEUWARDEN - Tegen een jongen (16) uit De Westereen is vrijdag 81 dagen jeugddetentie geëist. De jongen zou duizenden mensen hebben opgelicht via internet. Lees verder.

Twee fietsendieven opgepakt in Leeuwarden
LEEUWARDEN - Een 19-jarige inwoner van Leeuwarderadeel en een 20-jarige Leeuwarder zijn vrijdagmiddag aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. Lees verder.

Lichaam Harlingen is van 69-jarige vrouw
HARLINGEN - Het aangetroffen lichaam in de Bolswardervaart in Harlingen is van een 69-jarige vrouw uit Harlingen. De vrouw was als vermist opgegeven. Lees verder.

Opnieuw Fries taxibedrijf in Drentse handen
LEEUWARDEN - Na Taxi Javo in Drachten heeft taxibedrijf VMNN uit Assen ook het failliete Taxibedrijf Beimers uit Leeuwarden overgenomen. Lees verder.

Caravan uitgebrand op Leeuwarder industrieterrein
LEEUWARDEN - Aan de Snekertrekweg in Leeuwarden is vrijdagmiddag een caravan uitgebrand. Lees verder.

Franeker verdachte 14 dagen langer vast
FRANEKER - De 71-jarige man uit Franeker, die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van zijn echtgenote, blijft 14 dagen langer vastzitten. Lees verder.

Azc voor 300 mensen in Witmarsum
Het COA heeft de gemeente Súdwest-Fryslân gevraagd mee te werken aan de vestiging van een azc voor maximaal 300 mensen in Witmarsum. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!