Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC.nl
Prijs: EUR 0

LC.nl, het laatste nieuws uit Friesland en de rest van de wereld verzorgd door de Leeuwarder Courant. Rubrieken: regionaal nieuws, cultuur, showbizz, binnen- en buitenlands nieuws en nieuws in foto's. Speciale aandacht is er voor de Friese profclubs SC Cambuur en sc Heerenveen.

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

Leeuwarder Courant Rubrieks
Prijs: EUR 0

Vergeet krabbels, mail, sms of een berichtje op Facebook. Om echt op te vallen, maakt u gebruik van de Leeuwarder Courant Rubrieks app. Met de Rubrieks app kunt u in een handomdraai een bericht, oproep, gelukwens of andere boodschap plaatsen in de Leeuwarder Courant. Als u uw bericht op tijd invoert, staat hij morgen al in de krant! Door een kleur te kiezen kunt u uw boodschap extra op laten vallen. Waar u ook bent, met de LC Rubrieks app plaatst u eenvoudig en snel een bericht in de Leeuwarder Courant.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Mon, 01 Sep 2014 19:30:00 +0100

OM: stappen tegen Hells Angels
HARLINGEN - Het Openbaar Ministerie gaat actie ondernemen tegen de Hells Angels Northcoast uit Harlingen, nu uit politieonderzoek blijkt dat het apparaat dat 1 mei in beslag werd genomen bij een inval inderdaad een zogenaamde ‘jammer’ betreft. Dit meldt de Franeker Courant. Lees verder.

Diefstal container met aluminium
HEERENVEEN - Bij het Heerenveense bedrijf VDL Postma aan de Leeuwarderstraatweg is zondagnacht een blauwe container van het terrein gestolen. Lees verder.

Tennistalent met Amerikaanse droom
LEEUWARDEN Tessa van der Ploeg (16) is de hoogst geklasseerde Friezin op de nationale tennisranking. Het talent uit Leeuwarden is zeer ambitieus. Lees verder.

FrieslandCampina neemt zuivelbedrijf over
LEEUWARDEN - FrieslandCampina neemt de zuiveltak en de zuivelproductiefabriek van Olam International Limited in Ivoorkust over. Lees verder.

Minimal music op Schiermonnikoog
SCHIERMONNIKOOG Minimal music en de beeldschone kwetsbaarheid van Schiermonnikoog. Dat waren de uitgangspunten voor het kleine, fijnzinnige After Sunset-festival. Lees verder.

The sound of music in een popbunker
LEEUWARDEN Met het UIT-festival werd gisteren het startschot gegeven voor het nieuwe culturele seizoen in Leeuwarden en omstreken. De stad bruiste. Lees verder.

Graffitiprotest tegen IS terug in Leeuwarden
LEEUWARDEN - Het graffitiprotest tegen de gewelddadigheden van IS (Islamitische Staat) is terug op het Stephensonviaduct in Leeuwarden. Lees verder.

City Jazz houdt het jong
LEEUWARDEN City Jazz Leeuwarden bracht zaterdag opvallend veel jong Fries talent op de planken, afgewisseld met grote landelijke namen als Bl3nder en Karsu Dönmez. Lees verder.

Man slaat tegenstander op voetbalveld
DRACHTEN - Een 28-jarige man uit Drachten is zondagmiddag aangehouden omdat hij op het voetbalveld een tegenstander een vuistslag toediende. Lees verder.

Beschonken automobilist rijdt fietser aan
DRACHTEN - Een 52-jarige man uit Drachten is zondag aangehouden na een ongeval op de Burgemeester Wuiteweg. Lees verder.

Twee mannen opgepakt voor drugshandel
DRACHTEN - Een 26-jarige man uit een klein dorp in de gemeente Dongeradeel en een 35-jarige man uit Kootstertille zijn maandagmorgen in Drachten aangehouden op verdenking van handel in drugs. Lees verder.

Duo aangehouden voor poging tot diefstal
LEEUWARDEN - Een 35-jarige vrouw en een 46-jarige man, beiden uit Leeuwarden, zijn in de nacht van zondag op maandag aangehouden op verdenking van diefstal. Lees verder.

In memoriam: Jan Fischer, markant hotelier op Schier
SCHIERMONNIKOOG  Jan Fischer, de markante eigenaar van Hotel Van der Werff op Schiermonnikoog, is zaterdag overleden. De hotelier is 74 jaar geworden. Lees verder.

Friese bruggen blijken veilig
VIERHUIS - Betonnen plaatbruggen in Friesland, zoals de Ruijtenschildtbrug bij Vierhuis, zijn beter dan verwacht. Dat toont onderzoek van de TU Delft en Rijkswaterstaat aan. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!