Leeuwarder Courant

LC Webeditie
De Leeuwarder Courant LC-webeditie is de digitale versie van de papieren LC. Het is de complete krant, met alle redactie- en advertentiepagina's, welke u kunt lezen via Internet. Door de week staat de LC-webeditie om 15.00 uur online en op zaterdag om 09.00 uur. Een jaarabonnement kost 100 euro. Voor vaste abonnees is de krant gratis. Voor actuele abonnementstarieven zie link 'Abonnee worden'.(bron: lc.nl)

"Leeuwarder Courant van morgen" (PDF)

Hier leest u wat morgen in de krant staat
De krant van morgen
"Leeuwarder Courant van morgen" is een PDF bestand die automatisch gegenereerd wordt net voor het moment van downloaden.
Zo krijgen we het voor elkaar om de allerlaatste krantenkoppen van Leeuwarder Courant erin te zetten.
Via "Leeuwarder Courant van morgen" krijgt u het allerlaatste nieuws overzichtelijk in een PDF. Zo leest u hier wat morgen in de krant staat.

Download

iOS Apps

LC.nl
Prijs: EUR 0

LC.nl, het laatste nieuws uit Friesland en de rest van de wereld verzorgd door de Leeuwarder Courant. Rubrieken: regionaal nieuws, cultuur, showbizz, binnen- en buitenlands nieuws en nieuws in foto's. Speciale aandacht is er voor de Friese profclubs SC Cambuur en sc Heerenveen.

LC Krant
Prijs: EUR 0

Met de LC Krant app leest u al het nieuws van de Leeuwarder Courant op uw iPhone, iPad of iPod. Niet alleen krijgt u toegang tot de gehele krant met alle bijlagen, ook vindt u hier al het actuele nieuws van lc.nl Het gebruik van de app is gratis voor onze abonnees. Niet-abonnees kunnen de app gratis downloaden en voor 1,79 een los nummer kopen. De krant is, na downloaden, ook offline te lezen. Ideaal voor onderweg of op vakantie. Deze kranten blijven uiteraard ook beschikbaar in uw persoonlijke archief.

Leeuwarder Courant Rubrieks
Prijs: EUR 0

Vergeet krabbels, mail, sms of een berichtje op Facebook. Om echt op te vallen, maakt u gebruik van de Leeuwarder Courant Rubrieks app. Met de Rubrieks app kunt u in een handomdraai een bericht, oproep, gelukwens of andere boodschap plaatsen in de Leeuwarder Courant. Als u uw bericht op tijd invoert, staat hij morgen al in de krant! Door een kleur te kiezen kunt u uw boodschap extra op laten vallen. Waar u ook bent, met de LC Rubrieks app plaatst u eenvoudig en snel een bericht in de Leeuwarder Courant.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt

Leeuwarder Courant - Eigen Artikelen


Mon, 15 Sep 2014 04:59:44 +0100

Update: Automobiliste rijdt sloot in
WINSUM - Een 42-jarige automobiliste uit Tzum is zaterdagavond gewond geraakt toen ze tussen Winsum en Wjelsryp in de sloot belandde. Lees verder.

Wandelaars vinden aangespoelde bruinvis
PAESENS-MODDERGAT - Klaas Strikwerda uit Roden vond zondagmiddag aan de Waddenkust het karkas van een dode bruinvis. Lees verder.

Tientallen bezoekers tevergeefs naar Lauwersoog
LAUWERSOOG - Tientallen mensen kwamen zaterdag tevergeefs naar de haven van Lauwersoog voor de Dag van de Garnaal. Lees verder.

Zege Scheepvaart in Marsum
MARSUM - De kaatsers Michiel Scheepvaart, Herman Sprik en Hans Wassenaar wonnen zondag de door-elkaar-lotenpartij in Marsum. Lees verder.

Chartervaart stapt naar Europees Hof
LEEUWARDEN - Nederlandse charterschipers stappen naar het Europese Hof van Justitie vanwege de regels in Denemarken. Lees verder.

Auto over de kop op A7
MARUM - Op de A7 tussen Heerenveen en Groningen is zondag op het einde van de middag ter hoogte van Marum een auto over de kop geslagen. Lees verder.

Licht Brandaris brandt constant
TERSCHELLING - Door een technische storing brandt het vuurtorenlicht van de Brandaris op Terschelling 24 uur per dag. Lees verder.

Dames Leeuwarden winnen NK voetbal voor daklozen
LEEUWARDEN - Het voetalteam van dakloze vrouwen uit Leeuwarden is dit weekend kampioen geworden op de Dutch Street Cup, het NK straatvoetbal voor dak- en thuislozen dat in Amsterdam werd gespeeld.  Lees verder.

Opnieuw nederlaag voor FVC
NIJMEGEN - Hoofdklasser FVC wist ook haar tweede competitiewedstrijd van het seizoen niet te winnen. In Nijmegen waren de amateurs van NEC met 3-1 te sterk. Lees verder.

Cambuur ruim langs FC Groningen
LEEUWARDEN - Cambuur heeft de noordelijke derby tegen FC Groningen met 3-0 gewonnen. Lees verder.

Dokterstas met medicijnen weggegooid
LEEUWARDEN - De politie zoekt naar een bruine dokterstas met medicijnen die afgelopen dinsdag door een dief is weggegooid. De medicijnen kunnen bij inname gevaarlijk zijn. Lees verder.

Dantumadiel '82 wil duidelijkheid windmolens
DAMWALD - Er moet meer informatie komen over plannen voor windmolens bij Rinsumageast en Sibrandahûs. Lees verder.


hierDenk aan het milieu voordat u print!